ClassVR Romania

Conținut de realitate virtuală și augmentată aliniat la curriculă

ClassVR curicule
ClassVR curicule

Resurse captivante de realitate augmentată și virtuală

ClassVR este o platformă deschisă, care susține conținutul virtual și augmentat al curriculei, permițând totodată elevilor și profesorilor să creeze, să încarce și să partajeze propriul conținut, creând o comunitate colaborativă de resurse educaționale globale.

Portalul ClassVR include accesul la o bibliotecă imensă de conținut VR și AR atractiv, pedagogic, aliniat la curriculă, împreună cu planuri de lecții structurate, ghiduri și fișe de lucru care pot fi descărcate pentru a ajuta la stimularea imaginației elevilor. Portalul oferă, de asemenea, acces la comunitatea noastră de conținut creat și împărtășit de profesori din întreaga lume, precum și la parteneriate interesante cu mari editori de conținut educațional VR și AR.Descarcă

Peste 1000 de resurse de realitate virtuală disponibile, acoperind următoarele domenii:

ClassVR Arta
Artă
ClassVR biologie
Biologie
ClassVR chimie
Chimie
ClassVR educatie civica
Educație personală, socială și civică
ClassVR design
Design, tehnologie și arte industriale
ClassVR teatru
Teatru, teatru și artă performativă
ClassVR alfabetizare
Alfabetizare și arte lingvistice
ClassVR istorie
Istorie
ClassVR matematica
Matematică
ClassVR muzica
Muzică
ClassVR sport
Educație Fizică
ClassVR fizica
Fizică
ClassVR geografie
Geografie
ClassVR religie
Religie

Resurse de învățare cu Realitate Virtuală

ClassVR lectii

Portalul ClassVR este plin de conținut captivant și oferă o modalitate ușoară de a găsi resurse educaționale de realitate virtuală de calitate, aliniate la curriculă. Căutați în funcție de materie, subiect sau chiar de un cuvânt cheie și găsiți colecții gata făcute sau resurse individuale pentru a vă construi propria lecție.

Resurse de învățare cu realitate augmentată

ClassVR realitate augumentata

ClassVR oferă, de asemenea, o experiență unică de realitate augmentată prin intermediul software-ului ARC (Augmented Reality Classroom). Software-ul utilizează camera frontală de înaltă rezoluție pentru a da viață materialelor tipărite și a afișa o imagine 3D animată pe baza conținutului de pe pagina tipărită.

Scenele explorabile

ClassVR realitate extinsa

Pătrundeți în lumi și medii virtuale, cu ajutorul Scenariilor explorabile. Acestea le permit elevilor să se deplaseze și să se scufunde complet în diferite scene în timp ce învață și cercetează. ClassVR deține o varietate de scene prefabricate, pe care profesorii le pot personaliza sau, de ce nu, crea propriile scene!