ClassVR Romania

Stocare și încărcare portabilă, robustă

ClassVR set 4 / 8 casti vr

Sigur, securizat și pregătit pentru clasă

Nu este nimic mai neplăcut decât o tehnologie care nu funcționează, nu este încărcată sau nu este gata de utilizare.

Atât seturile ClassVR de 4 căști, cât și seturile ClassVR de 8 căști au valize de depozitare și de încărcare portabile și robuste, asigurându-se că toate căștile sunt în siguranță și complet încărcate, gata de utilizare în orice moment de către elevi. Spuma cu design personalizat ajută la protejarea căștilor și le ține bine fixate.

ClassVR set 4 / 8 casti vr
ClassVR case incarcare
ClassVR case incarcare

Încărcare securizată

Valiza ClassVR a fost proiectată pentru a permite încărcarea dispozitivelor chiar și atunci când este închisă și blocată.

Un hub de încărcare USB integrat, împreună cu ventilatoare de răcire active, asigură faptul că dispozitivele Dvs. pot fi închise în siguranță și încărcate în același timp, fără teamă de supraîncălzire.

ClassVR troller transport

Portabil pentru utilizare partajată

Maximizarea investiției în VR înseamnă să o punem la dispoziția unui număr cât mai mare de elevi. De aceea, valizele ClassVR au fost concepute pentru a fi cât mai portabile posibil, permițând chiar și elevilor să mute cu ușurință și în siguranță căștile dintr-o clasă în alta.

Setul de pornire de 4 căști este ușor și transportabil pentru elevii de orice vârstă, iar setul de 8 căști are un mâner extensibil și roți robuste care facilitează deplasarea căștilor, chiar și pentru copiii mici. Datorită valizei ABS rezistente și a căptușelii interne din spumă moale, căștile sunt în siguranță în fața loviturilor și a manipulării dure.

ClassVR troller transport