ClassVR Romania

Training pe Realitate Virtuală pentru Școli: Profesori și Oameni Tehnici

portal classvr CVR-255-64
portal classvr CVR-255-64

Asigurarea faptului că tot personalul școlii este instruit pentru a vaorifica la maximum resursele ClassVR

Toți specialiștii noștri sunt complet calificați. Aceștia au o experiență vastă în formarea cadrelor didactice în ceea ce privește utilizarea cu succes a tehnologiei în clasă.

Specialiștii noștri înțeleg cum să își adapteze sesiunile pentru a răspunde nevoilor personalului din toată gama de noi tehnologii.O sesiune tipică de formare

Fiecare sesiune poate fi adaptată la nevoile Dvs. pentru a se asigura că fiecare profesor este încrezător în utilizarea ClassVR în clasă. Iată cum arată o sesiune tipică:

  •   Formatorul nostru se asigură că seturile ClassVR sunt instalate și funcționează fără probleme, finalizând procesul de configurare.
  •   Formatorul nostru oferă profesorilor Dvs. toate informațiile de care au nevoie despre căștile în sine, începând de la elementele de bază.
  •   Profesorii fac cunoștință cu portalul intuitiv ClassVR, inclusiv cu modul de gestionare a căștilor în clasă, de trimitere instantanee a imaginilor și videoclipurilor către căști și de încărcare a conținutului VR personalizat.
  •   Formatorul nostru sprijină un profesor cheie pentru a conduce prima lor lecție ClassVR!